Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Deksels > TopTek SS 2.0
  TOPTEK SS 2.0
  
TopTek SS 2.0 tegeldeksel TopTek SS 2.0 tegeldeksel TopTek SS 2.0 tegeldeksel

De TopTek 2.0 SS-tegeldeksels worden hoofdzakelijk gebruikt in binnen- of buitentoepassingen met een meer publiek, niet-residentieel karakter. Daar waar water- en reukdichtheid een must zijn en een hoge belastingsklasse vereist is. Hiervoor zorgt de dubbele rubberen afdichting.

Ze zijn robuust en hebben een door de Europese Norm EN 124 gecertificeerde belastingsklasse van C 250 kN.

De TopTek SS 2.0 (Stainless Steel) tegeldeksels zijn vervaardigd uit roestvrij staal, met een staalkwaliteit 1.4301 (AISI 304) en zijn gebeitst en gepassiveerd door onderdompeling . De materiaaldikte voor kader en deksel bedraagt minstens 2 mm.

Teneinde de hoge belastingsklasse te bekomen, is de bodemplaat verdiept en voorzien van een aangepast voorgevormde inliggende kruisnetwapening. De kaderhoogte is een vast gegeven en bedraagt 82.5 mm. De dekselhoogte daarentegen bestaat, in functie van de gekozen belastingsklasse en grootte, uit meerdere hoogtes: 70 mm, 110 mm en 140 mm.

Diverse plooibare verankeringsvinnen laten een degelijke verankering in de omliggende bevloering toe. Tevens worden er meerdere afstandplaatjes meegeleverd. Tijdens de plaatsing houden ze kader en deksel op dezelfde afstand. Een in het kader ingeklemde dubbele dichtingsring garandeert een water- en geurdichte uitvoering. Het deksel wordt in elk hoek verschroefd met 4 inox inbusbouten en aldus stevig aangedrukt.

Met de handige 2 in 1 hef- en bedieningsleutels draait men enerzijds de bouten open of dicht, anderzijds worden zij aangewend om het deksel uit te lichten en terug te plaatsen. Dankzij de schuine randen en de hefsleutels met verlengde pin bekomt men een 'zelfuitlichtend' deksel. Doorheen de jaren blijft de schachtafdekking makkelijk te openen, gebruiksvriendelijkheid is gegarandeerd!

De vierkante hoekprofielen zorgen voor een perfecte aansluiting met de betegeling en een mooi afgewerkt geheel. De dopjes uit kunststof gaan vuilophoping, in de zeshoekige inkepingen van de inbusbouten, tegen en bieden een esthetische meerwaarde.

 naar de Assist versie

  Voordelen

Esthetisch en maatvast.

Handig en makkelijk te plaatsen.

Robuuste uitvoering.

Belastingsklasse tot C 250 kN.

Gebruiksvriendelijk.

Reuk- en druipwaterdicht door een dubbele dichtingsring.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Cover:

Bekijken

Downloaden
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen