Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders > Toebehoren
  TOEBEHOREN
Afvalwater van vetten en oliën ontdoen 
  Vetlaag diktemeting
Meettoestel voor bepaling van de dikte van de vetlaag in een vetafscheider. Geschikt voor vrijstaande vetafscheiders type ECO-JET/Hydrojet/Lipurex/Lipurat en voor ingebouwde vetafscheiders type Lipumax-P.
  Verwarmingselement
Voor homogenisatie van de vetlaag, daags voordat de afscheiders geledigd dient te worden. Geschikt voor onze vrijstaande vetafscheiders type ECO-JET/Hydrojet/Lipurex/Lipurat.
  Afstandsbediening
Voor bediening op afstand van de automatische vetascheiders type -OA/-RA en -OAE/-RAE.
  Inbouwkast
Handige inox afsluitbare kast voor plaatsing tegen de buitengevel. Ter integratie van de ledigingskoppeling, en een eventuele afstandsbediening. Kan, middels gebruik van een extra inbouwkader, ook in de gevel worden ingebouwd.
  Grofvuilfilter

In de horizontale toevoerleiding naar de vetafscheider kan een grofvuilfilter ingebouwd worden. Deze filter houdt restafval tegen dat niet in een vetafscheider hoort te komen (zoals, glas, bestek, vodden, enz.).
Periodiek kan men dan de vuilvangzeef uit de grofvuilfilter nemen en deze reinigen. Dit toebehoren is bijzonder aan te raden bij uitvoeringen met extra ledigingspomp.
De grofvuilfilter, opgebouwd uit een buiselement en uitbouwschacht met reukdicht gekneveld deksel, is vervaardigd uit polyethyleen of roestvrij staal (CrNi 1.4571 - AISI 316Ti).

  Bemonstering

Aan de uitlaat/afvoer, aldus achter de vetafscheider, kan men een monsternamebuis uit polyethyleen of roestvrij staal (CrNi 1.4571 - AISI 316Ti) met reukdicht reinigingsdeksel plaatsen.

Een monsternamevoorziening is verplicht ter controle van de grenswaarden van het afvalwater. Inbouw volgens EN 1825-2.

  Toevoer-, afvoer- en ontluchtingsbuizen uit roestvrij staal
  Ons uitgebreid ACO Pipe gamma van inox buizen en toebehoren leent zich uitermate goed voor de plaatsing van onze vrijstaande vetafscheiders.
Dankzij dit modulair buizenstelsel wordt het aanleggen van toevoer-, afvoer- en ontluchtingsbuizen kinderspel.
Voor de persleiding worden er ter hoogte van de verschillende mofverbindingen extra drukbestendige klemkoppelingen voorzien, drukbestendig tot 2 bar!

Klik hier om naar de productpagina van ACO Pipe te gaan.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen