Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Deksels
DEKSELS
  Tegeldeksels 
alupura_rdax_95

Alupura®

De Alupura® tegeldeksels worden zowel binnen als buiten geplaatst, in of rondom woningen, garages, winkelruimtes, enz. Gelast tegeldeksel uit aluminium met water- en geurvaste dichtingsring.

 lees meer


alucover
AluCover®

De AluCover® tegeldeksels worden zowel binnen als buiten geplaatst. Tegeldeksel uit aluminium in krimpverbinding, niet gelast, met dubbele water- en geurvaste dichtingsring en extra stofdichting. Deksel steeds snel uitneembaar dankzij zelfheffende sleutels.

 lees meer


TopTek GS 2.0 Ultrasteel

TopTek GS 2.0 Ultrasteel

Deze gelaste, industriële TopTek GS 2.0-tegeldeksels zijn vervaardigd uit verzinkt staal en perfect water- en reukdicht door de dubbele dichtingsring. Ze zijn opgebouwd uit het innovatieve Ultrasteel®.

 lees meer


TopTek SS 2.0 Ultrasteel tegeldeksel
TopTek SS 2.0

Deze gelaste, industriële tegeldeksels zijn vervaardigd uit roestvrij staal en perfect water- en reukdicht door de dubbele dichtingsring. Belastbaar tot klasse C 250 kN.

 lees meer
  Klinkerdeksels 
alustone_algemeen(1)
Alustone

De Alustone klinkerdeksels worden gebruikt in terrassen en opritten. De esthetische en functionele meerwaarde van dit gelast deksel uit aluminium, met water- en geurvaste dichtingsring, is ongezien!

 lees meer


TopTek Paving GS
TopTek Paving GS

Robuust klinkerdeksel uit verzinkt staal, in gelaste profielen met rubberen afdichting waardoor deze reuk- en druipwaterdicht is. Voorzien op belastingsklasse A 15, B 125kN en C250 kN zonder betonvulling of wapeningsnet.

  lees meer

  Traanplaatdeksels
TopTek Solid GS/SS traanplaatdeksels
TopTek Solid GS/SS

De TopTek Solid GS en SS traanplaatdeksels zijn licht in gewicht en kunnen geleverd worden in verzinkt (GS) of roestvrij (SS) staal met een belastingklasse tot B 125 kN.

 lees meer
  Gietijzeren deksels 
RecTop deksel uit gietijzer
RecTop

De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO. De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 125, C 250 en D 400 kN.

 lees meer

  Maatwerk
Maatwerk deksels
Maatwerk

Vele kleintjes maken één groot. Met de Multi-toepassingen vervolledigt ACO zijn gamma door de individuele oplossingen met deksels te combineren en zo een platform te bieden om grote afdekkingen mogelijk te maken.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV