Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Terugstuwingsbeveiligingen en pompen > Sinkamat-K
  SINKAMAT-K
 Een sanitaire ruimte ondergronds? Makkelijk! 


De Sinkamat-K integreert perfect een kelderafvoerput en dompelpomp in één geheel. Het product wordt voornamelijk gebruikt om een ondergrondse kelder als was- of sanitaire ruimte in te richten. Deze kelderdompelpomp is geschikt voor opvang van fecaliënvrij afvalwater (grijs water), afkomstig van o.m. wasbekkens, douches en wasmachines.
De Sinkamat-K bestaat in 5 modellen. Eén model heeft een esthetisch inox rooster van 20 x 20 cm, 2 modellen bezitten een groot kunststof inspectiedeksel al dan niet voorzien van een ingebouwde klokput, de 2 overige modellen combineren dubbele dompelpompen met een sturingsmodule voor de alternerende werking.

De Sinkamat-K geeft een optimale beveiliging tegen terugstuwing daar de opvoerleiding tot boven het terugstuwingspeil opgetrokken wordt. De behuizing is van een hoogwaardige, chemisch bestendige polyethyleen en biedt 3 inloopmogelijkheden met diameter 110 mm en 1 aansluiting diameter 50 mm voor de ontluchting. De ingebouwde dompelpomp beschikt over een extern vlotter-schakelcontact en een ingebouwde terugslagklep. De pomp kan snel en zonder gereedschap aangesloten worden dankzij de 'Quick' aansluiting. De opvoercapaciteit kan oplopen tot 9 m³/u met een maximale opvoerhoogte van 8 m.

  Voordelen

Kleine investering om ondergrondse sanitaire lokalen functioneel te maken.
Hoogwaardige chemisch bestendige
PE-behuizing
Licht gewicht.
Mogelijkheid om 3 inlopen met diameter 110 mm aan te sluiten.

'Quick' aansluiting voor een snelle plaatsing van de pomp zonder gereedschap.

  Corrosiebestendige kelderopvoerpomp uit roestvrij staal.
 

Opvoerhoogte tot 8 m.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwschriften