Afwatering voor de inloopdouche en de sanitaire ruimte

Showerline Standaard

Strak & net

De nieuwste Showerline generatie met inox sifon valt op door zijn moderne look en draagt hygiëne, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Door de lage inbouwhoogte is de Showerline Standaard ook enorm gegeerd voor renovatieprojecten. De douchegoot is verkrijgbaar in verschillende lengten met het typische en sterk gewaardeerde ACO classic sleufrooster of een uniek wave rooster. Nieuw dit jaar zijn het Solid “Black Edition”, het Solid en het Tile rooster.

Wij bieden in de Showerline Standaard reeks steeds het model met flens aan, omwille van het praktisch inbouwgemak. 

Lees meer

Back to Black

 ACO stelt je een nieuwe generatie inloopdouchegoten voor. Showerline Standaard Solid “Black Edition” heeft de looks waardoor je inloopdouche in harmonie is met de uitstraling van je badkamer. Deze inox douchegoot onderscheidt zich door zijn functionaliteit én zijn tijdloze design.  Het beste van twee werelden!  

 

Inbouwsuggesties

Ter aansluiting van het waterdichtingsmembraan onder het tegelniveau heeft deze douchegoot een omlopende flens van 30 mm. Dergelijke flens kenmerkt het ACO douchegoten aanbod.

Classic
Wave
Solid
Tile
Solid Black Edition

De vloer in de inloopdouche loopt meestal nog zo’n 10 à 20 cm achter de douchegoot door en ook links en rechts van de douchegoot houdt het tegelpatroon diezelfde breedte aan.

Technische informatie

Volledig in inox met hygiënisch diepgetrokken sifon en slechts  65 mm inbouwhoogte inclusief tegel Met een breedte van 7 cm heeft deze douchegoot de ideale visuele dimensionering in verhouding met het tegeloppervlak van de muur en de vloer. Het uniek diepgetrokken lichaam, zonder lasnaden voor een perfecte hygiëne, heeft een verlaagd sifon met waterslot en vraagt een inbouwhoogte van slechts 65 mm, inclusief tegel! 

De horizontale uitloop van deze douchegoot heeft een diameter van  50 mm en het debiet Q bedraagt conform de Europese Norm EN 1253 standaard 0,95 liter per seconde.

Waar ACO Douche producten kopen?