Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels met openingshulp > Servokat-HD
  SERVOKAT-HD
Voor de zwaarste toepassingen 

De Servokat-HD deksels zijn opgebouwd uit een raamkader en een deksel gevuld met gewapend beton. Een afdichting maakt het raam reuk- en druipwaterdicht.
Dit deksel houdt ondergrondse ruimten toegankelijk in de zwaarste industriële toepassingsgebieden: industriële zones, laadkaaien, vliegvelden, …

De Servokat-HD, uit verzinkt staal of inox, heeft een openingshulp met scharnier en hydraulische veer. Een perfecte sluiting en een beveiliging tegen dichtklappen zorgen voor gebruiksgemak. Dit deksel is beschikbaar in belastingsklassen D 400 kN en F 900 kN volgens DIN EN 124. Een extra veiligheidsrooster, bevestigd aan het deksel, kan na opening over de schachtopening worden gelegd. Het deksel kan voorzien worden van een isolatieband onderaan het deksel en een explosiebeveiligde verwarmingsband onder de rand van het deksel. De verwarmingsband houdt het deksel vorstvrij.
De keuze uit diverse vrije openingen zorgt voor een product op maat van uw noden. Het openen dient te gebeuren via een hydraulische pomp die langs binnen en buiten te bedienen valt. Indien een hydraulisch aggregaat in de schacht wordt gemonteerd, kan het sluiten en openen van het deksel op afstand gebeuren.

  Voordelen
Robuuste uitzoering.
Perfecte sluiting.
Steeds snel en eenvoudig te openen.
Reuk- en druipwaterdicht.
Voor de zwaarste belastingsklassen.

  Toepassingsgebieden
Telecominstallaties.
Luchthavens en havens.
Treinstations.
Tunnels.
Bruggen.
Nooduitgangen.
Water- en gasinstallaties.
Toezichtsputten allerhande.
Waterwerken.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen