Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Olie-afscheiders
OLIE- EN BENZINEAFSCHEIDERS
  Innovatieve oplossingen uit gewapend beton en kunststof

Afvalwater van tankstations, car washes en garages moet op een efficiënte en milieuvriendelijke manier afgevoerd worden. De koolwaterstoffen (KWS) mogen niet in de riolering komen. ACO Passavant biedt hiervoor de beste garantie met een breed aanbod olie- en benzineafscheiders in conformiteit met de nieuwe Europese norm EN 858 en de Duitse norm DIN 1999-100. Kwaliteit en veiligheid staan voorop, vermits er in deze omgevingen een verhoogd risico is op brand- en explosiegevaar.

ACO biedt 4 basismodellen uit gewapend beton met een speciale binnencoating: Oleomax, Oleopator, Oleosafe en Oleopass.
Met de nieuwe range Oleopator-P en Oleopass-P zijn wij voortrekker en compleet aanbieder inzake rotatiegegoten polyethyleen afscheiders voor inbouwzones tot en met klasse D 400 kN.
Een alternatief bieden onze PE 3 instapmodellen uit gelast, hoge densiteit polyethyleen.

Al onze modellen zijn afscheiders van het type klasse I (gecertificeerd voor slechts 5 mg koolwaterstoffen per liter aan de uitlaat van de afscheider). Na verwijdering van het coalescentie-element worden het afscheiders van het type klasse II (gecertificeerd voor slechts 100 mg koolwaterstoffen per liter aan de uitlaat van de afscheider). Afscheiders hebben dus een filterelement, al raden we u ook aan onze nieuwste, revolutionaire Oleosmart te bekijken. Een filterloze betonnen afscheider type klasse I die zeer weinig onderhoud vraagt.

De olie-afscheiders uit beton zijn voorzien van een hoogwaardige, 3-lagige binnencoating (totale laagdikte min. 1100 µm), die voorkomt dat de koolwaterstoffen in het beton dringen. Bij beton en dichtbeton zonder coating is er immers steeds indringing van koolwaterstoffen. Onze productietechnologie maakt dat de afscheider na ‘zijn levensloop’ perfect recycleerbaar is. ‘Tijdens en na gebruik’ dragen de ACO producten zorg voor een net milieu! Hiermee spelen we in op de Europese richtlijnen die het restafval tot een minimum willen herleiden.

  Olie-afscheiders uit gewapend beton
oleomax_algemeen

Oleomax®

De universele KWS-afscheider met hydraulisch geoptimaliseerde slibvang volgens de recentste normering. Capaciteit van 3 tot 20 l/s.

 lees meer


oleomax_algemeen
Oleopator®

De universele KWS-afscheider voor grote debieten en met ruime slibvang volgens de recentste normering. Capaciteit standaard tot 100 l/s.

 lees meer


Oleosmart olie-afscheider
Oleosmart

Dé filterloze koolwaterstofafscheider, klasse I met proefattest. De Oleosmart heeft een capaciteit van 3 tot 15 l/s en is zeer onderhoudsvriendelijk.

 lees meer


oleopass_algemeen
Oleopass®

De KWS-afscheider met geïntegreerde BYPASS voor een kostenefficiënte afwatering van grote oppervlakten. Tot piekdebieten van 160 l/s.

 lees meer


systeemopl_algemeen
Systeemoplossingen

Oplossingen op maat met een capaciteit tot 500 l/s of meer.

 lees meer

  Olie-afscheiders uit kunststof
BS_Nieuw_Oleopass-P_200x150
Oleopator-P & Oleopass-P

De nieuwe generatie rotatiegegoten afscheiders uit polyethyleen vraagt bij inbouw geen dragende betonstructuur.
Voor inbouw in zones met verkeersbelasting tot en met klasse D 400 kN.
Capaciteit van 3 tot 10 l/s. Ook leverbaar met click-on bypass kanaal tot 50 l/s.

 lees meer


pe3_algemeen
PE 3

Olie- en benzineafscheiders uit gelast PE-HD. Capaciteit van 3 l/s.

 lees meer

  Uitrusting
uitrusting_algemeen
Toebehoren

ACO Passavant staat garant voor systeemoplossingen. Voor haar KWS-afscheiders biedt zij diverse toebehoren als garantie voor een perfecte afvalwaterverwerking in conformiteit met de Europese Normgeving NBN EN 858.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV