Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Afvoergoten en bouwelementen voor atletiekpistes > NW 125 sleufkanaal éénzijdig bekleedbaar
  NW 125 SLEUFKANAAL EENZIJDIG BEKLEEDBAAR
Geïntegreerd drieluik: piste, kanaal en maaiveld 

Al dan niet in combinatie met andere sportkanalen, kunnen we gebruik maken van het ACO Sport NW 125 éénzijdig bekleedbare sleufkanaal met aansluitingsprofiel. De aansluiting van de toplaag verloopt snel en eenvoudig dankzij een uitsparing in het bovenvlak van het gootelement. Zo bekomen we een zichtbaar drieluik: piste, afwateringsgoot en maaiveld. De bovenzijde van het kanaal waar geen uitsparing is voorzien, wordt trouwens aanzien als maaitegel.


De sleufkanalen zijn geproduceerd uit polyesterbeton P1408, met een lengte van 100 cm, een binnenbreedte van 12,5 cm en een hoogte van 20 cm. De sleufbreedte bedraagt 1,5 cm. Ze zijn voorzien van een tand-groefverbinding en een aansluitingsprofiel van 1,3 cm langs één zijde voor het aanbrengen van de toplaag. De gootelementen zijn beschikbaar in rechte uitvoering, met radius R = 36,5 m of radius R = >/< 36,5 m (maatwerk). De gootelementen worden aangesloten op een zandvanger met aluminium randversterking, inliggend deksel en emmer. Kunststof afdekkingen dekken de goten af en zijn makkelijk weg te nemen en terug te plaatsen via 2 positioneringspinnen.

  Voordelen
Een perfecte aansluiting met de toplaag van de baan.
Bijhorende afdekkingen uit kunststof zijn eenvoudig weg te nemen en terug te plaatsen met positioneringspinnen.
Goed te combineren met andere NW 125 afwateringsgoten.
Inspecteer- en reinigbaar via zandvanger.
Ook toepasbaar voor wielerpistes.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Sport brochure:

Bekijken

Downloaden

Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten