Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders > Hevelinstallaties voor vetafscheiders > Muli-Pro-PE
  MULI-PRO-PE
Industriële uitvoering voor grote debieten, ook voor fecaliënhoudend afvalwater 

De Muli-Pro-PE K-15..75 Duo hevelinstallatie is een industriële opvoerinstallatie, geschikt om vet- en fecaliënhoudend afvalwater op te pompen. Ze is aanbevolen voor vrijstaande plaatsing achter een vrijstaande vetafscheider met een capaciteit van 7 l/s (NG 7) of groter. De opvoerhoogte bedraagt ca. 3 tot max. 18 m bij een respectievelijk opvoerdebiet van ca. 186,6 tot min. 24,6 m³/h.

Dankzij een extern, microcompressor gestuurd, luchtbel-inblaassysteem, is een betrouwbare, vetvrije werking van de niveausturing gegarandeerd. Want zelfs na een afscheidingsproces blijven er kleine restwaarden van vetten die met het behandelde afvalwater naar de riolering gaan, een standaard opvoerpomp zal in deze toepassing snel begeven.

Het verzamelbekken uit rotatiegegoten polyethyleen van de Muli-Pro-PE heeft een nuttig volume van 300 liter en is uitgerust met 2 opgebouwde vuilwaterpompen met bescherming IP 68. De pompen en schakelende onderdelen zijn vrij toegankelijk. De pompen zijn uitgerust met een open kanaalwaaier met een vrije doorgang voor een korrelgrootte tot ca. 70 mm.  Dit type waaier is energiebesparend en uitermate geschikt voor het verpompen van grote debieten en fecaliënhoudend afvalwater.
De buitenafmetingen van het verzamelbekken zijn 1500 mm bij 780 mm, met een hoogte van 1035 mm. Het leeggewicht bedraagt ongeveer 400 kg. De behuizing is voorzien van een groot inspectiedeksel (Ø 320 mm).
Er zijn 5 mogelijke toevoeraansluitstukken met een diameter van 160 mm (DN 150) en de ontluchtingsaansluiting heeft een diameter van 110 mm (DN 100) voor aansluiting op een kunststof buis. Een meegeleverd broekstuk met bijhorende terugslagkleppen verbindt de persaansluiting aan een gezamenlijke persleiding van 108 tot 112 mm. De bedrijfsspanning bedraagt 400 V. Een aansluitklare sturingskast IP 54 behoort tot de standaard levering.

  Voordelen
Rotatiegegoten, zonder lasnaden.
Robuuste uitvoering.
Stekkerklaar, eenvoudig te monteren.
Groot verzamelvolume voor grote piekdebieten.
Pompen en schakelende onderdelen vrij toegankelijk.
Resistent tegen chemische invloeden.
Bedrijfszeker dankzij microcompressor gestuurd luchtbel-inblaassysteem.
Geschikt voor huishoudelijk afvalwater.
Geschikt voor vethoudend afvalwater.
Geschikt voor fecaliënhoudend afvalwater.
Waaier met open kanaal, ideaal voor afvoeren van grote debieten en fecaliënhoudend afvalwater, energiebesparende waaier.
Vrije doorgang tot korrelgrootte 70 mm. 

  Toepassingsgebieden
Meergezinswoningen.
Industriële toepassingen met grote afvalwatervolumes.
Bij lange persleidingen en grote opvoerhoogten.
Als hevelinstallatie achter een vetafscheider NG 7 of groter.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen