Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders > Hevelinstallaties voor vetafscheiders > Muli-Mini
  MULI-MINI
Oppompen achter vetafscheiders tot 3 liter per seconde 

De Muli-Mini Duo hevelinstallatie is een kleine, compacte opvoerinstallatie, geschikt om huishoudelijk en vethoudend afvalwater op te pompenZe is aanbevolen voor vrijstaande plaatsing achter een vrijstaande vetafscheider met een beperkte capaciteit tot 3 l/s (NG 3), doch rekening houden met de gewenste opvoerhoogte. De opvoerhoogte bedraagt ca. 2 tot max. 12 m bij een respectievelijk opvoerdebiet van ca. 33,5 tot min6,5 m³/h.

Dankzij een extern, microcompressor gestuurd, luchtbel-inblaassysteem, is een betrouwbare, vetvrije werking van de niveausturing gegarandeerd. Want zelfs na een afscheidingsproces blijven er kleine restwaarden van vetten die met het behandelde afvalwater naar de riolering gaan, een standaard opvoerpomp zal in deze toepassing snel begeven.

Het verzamelbekken uit polyethyleen van de Muli-Mini heeft een nuttig volume van 75 liter en is uitgerust met 2 ingebouwde vuilwater-dompelpompen met bescherming IP 68. De pompen zijn uitgerust met een verstoppingsvrije vrijstroomwaaier, ook VORTEX genoemd, met teruggetrokken waaier. Dit type waaier heeft een vrije doorgang voor een korrelgrootte tot ca. 38 mm. Het verzamelbekken heeft een doormeter Ø 640 mm en een hoogte van 695 mm. Het leeggewicht bedraagt ongeveer 70 kg.
Het toevoeraansluitstuk heeft een diameter van 110 mm (DN 100) en de ontluchtingsaansluiting heeft een diameter van 75 mm (DN 70) voor aansluiting op een kunststof buis. Een meegeleverd broekstuk met bijhorende terugslagkleppen verbindt de persaansluiting aan een gezamenlijke persleiding van 57 tot 61 mm. De bedrijfsspanning bedraagt 400 V. Een aansluitklare sturingskast IP 54 behoort tot de standaard levering.

  Voordelen
Licht gewicht.
Compacte bouwvorm.
Rotatiegegoten, zonder lasnaden.
Stekkerklaar, eenvoudig te monteren.
Resistent tegen chemische invloeden.
Minimale investeringskosten.
Minimale installatiekosten.
Bedrijfszeker dankzij microcompressor gestuurd luchtbel-inblaassysteem.
Geschikt voor huishoudelijk afvalwater.
Geschikt voor vethoudend afvalwater.
VORTEX of vrijstroomwaaier met teruggetrokken waaier, vrije doorgang tot korrelgrootte 38 mm, verstoppingsvrij.

  Toepassingsgebieden
Een- en meergezinswoningen.
Kelderwoningen.
Spoelmachines van bedrijven.
Als hevelinstallatie achter een vetafscheider tot NG 3.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen