Producten > Woning, terras en oprit > Deksels
DEKSELS

  Tegeldeksels  

AluCover Light tegeldeksel
AluCover Light (Low)

De AluCover Light (Low) tegeldeksels worden gebruikt voor binnentoepassingen. Ze zijn leverbaar in 2 hoogten. De lage hoogte is uitermate geschikt voor renovaties. Gefabriceerd uit aluminium, in krimpverbinding, niet gelast, met water- en geurvaste dichtingsring.

 lees meer

alupura_rdax_95
Alupura®

De Alupura® tegeldeksels worden zowel binnen als buiten geplaatst, in of rondom woningen, garages, winkelruimtes, enz. Gelast tegeldeksel uit aluminium met water- en geurvaste dichtingsring.

 lees meer


alucover
AluCover®

De AluCover® tegeldeksels worden zowel binnen als buiten geplaatst. Tegeldeksel uit aluminium in krimpverbinding, niet gelast, met dubbele water- en geurvaste dichtingsring en extra stofdichting. Deksel steeds snel uitneembaar dankzij zelfheffende sleutels.

 lees meer

  Klinkerdeksels 
alustone_algemeen(1)
Alustone

De Alustone klinkerdeksels worden gebruikt in terrassen en klinkerpaadjes. De esthetische en functionele meerwaarde van dit gelast deksel uit aluminium, met water- en geurvaste dichtingsring, is ongezien!

  lees meer

TopTek Paving klinkerdeksel
TopTek Paving GS

Robuust klinkerdeksel uit verzinkt staal, in gelaste profielen met rubberen afdichting waardoor deze reuk- en druipwaterdicht is. Voorzien op belastingsklasse A 15 en B 125 kN zonder betonvulling of wapeningsnet.

 lees meer

  Traanplaatdeksels
TopTek Solid AL traanplaatdeksel
TopTek Solid AL

Deksel uit aluminium, met antislip traanplaat dikte
5 mm, geschikt voor voetgangersbelasting. Met kader in krimpverbinding geproduceerd, en reuk- en waterdicht verschroefd.

 lees meer

  Gietijzeren deksels
RecTop deksel uit gietijzer
RecTop

De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO. De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 125 en C 250 kN.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV