Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders > Vrijstaande basisuitvoeringen > LipuJet-P-S
  LIPUJET-P-SB/SD
Snel door nauwe toegangen - Basisuitvoering en 1ste uitrustingsniveau 

De LipuJet-P-S vetafscheiders uit rotatiegegoten polyethyleen (zonder lasnaden) zijn 'basismodellen' met een beperkte capaciteit van 2 tot 4 l/s.

Ze zijn licht hanteerbaar dankzij hun gedeelde vorm, namelijk gescheiden slibvang- en afscheidingscompartimenten die ter plaatse te monteren zijn op een gemeenschappelijke bodem. Dankzij dit concept is deze gedeelde vetafscheider uitermate geschikt om binnen te brengen in nauwe toegangen met rechte hoeken (van 90°).

De periodieke lediging van het afscheiderstype LipuJet-P-SB dient via de toezichtsdeksels te gebeuren. Geurhinder is hierbij onvermijdelijk. Daarom bieden wij een variant met een vaste afzuigbuis als eerste uitrustingsniveau (LipuJet-P-SD), die laat toe de inhoud af te zuigen zonder het openen van de toezichtsdeksels. Desalniettemin blijft een binnenreiniging via de toezichtsdeksels noodzakelijk, wat eveneens beperkte geuroverlast kan teweegbrengen.
Voor de periodieke ledigingen worden speciale ledigingswagens gebruikt die de totale inhoud van de vetafscheider opzuigen. Nadien moet de installatie opnieuw met helder water gevuld worden. 

  Voordelen

Met keurmerk conform EN 1825.

Licht gewicht.

Compacte afmetingen.

Segmentbouw voor moeilijk toegankelijke ruimten. Ook geschikt bij renovaties.

Monolithisch, rotatiegegoten lichaam (zonder lasnaden).
Lage warmtegeleiding.
Resistent tegen chemische invloeden. Corrosiebestendig
Minimale investeringskosten.
Minimale installatiekosten.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwvoorschriften