Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vetafscheiders > Uitvoeringen voor inbouw in de grond > ECO FPI
  ECO FPI
Innovatie in kunststof bepaalt de toekomst van ons milieu  

De ECO FPI vetafscheiders combineren de voordelen van een licht gewicht kunststof en een traditionele, betonnen vetafscheider. Het bekken uit HD-PE is dubbelwandig opgebouwd en de bovenbouw is vervaardigd uit gewapend beton. De totale constructie is getest en bestand tegen opwaartse druk van het grondwater.

De ECO FPI, leverbaar met een capaciteit van 1 tot 20 l/s, werd ontwikkeld conform de Europese norm EN 1825 en beschikt over een adequaat keuringsattest.
De afscheider biedt een kwalitatieve oplossing voor de gravitaire zuivering van dierlijk en vegetaal vethoudend, vervuild afvalwater, afkomstig van snackbars, restaurants, grootkeukens, …
Een duurzame, efficiënte werking en plaatsingsgemak staan centraal. Dankzij de stevige, robuuste constructie wordt het dichtklappen van de installatie bij lediging en opstuwing door grondwater vermeden. Een probleem dat zich voorheen vaak voordeed in de Belgische markt.

De installatie is zeer makkelijk te plaatsen met een klein heftoestel.De compacte constructie, bestand tegen vetzuren, kan ook geleverd worden met vaste afzuigbuis en uitgerust worden met een monsternamepomp.

De schachtafdekkingen, eventueel te voorzien van extra opbouwringen om de gewenste aansluithoogte te bekomen, voldoen aan de belastingsklasse B 125 kN of D 400 kN. Ze kunnen optioneel reukdicht verschroefd worden.

  Voordelen

Makkelijke plaatsing met klein heftoestel.

Bestand tegen opstuwend grondwater.

Conform EN 1825.

 

Vormstabiel.
Belastbaar tot klasse D 400 kN zonder bijkomende voorzieningen.
Eenvoudig in gebruik. 

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
Download hier:

Brochure ECO FPI vetafscheiders
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Inbouwvoorschriften