Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vloerafvoerputten voor de sanitaire inrichting > Easy Flow vloerafvoerputten
  EASY FLOW VLOERAFVOERPUTTEN
Alleen het zichtbare oppervlak is inox! 

Easy Flow groepeert een uitgekiend aanbod vloerafvoerputten uit kunststof in combinatie met een inox rooster. De materiaalkeuze en kenmerken van Easy Flow bieden een te overwegen oplossing als prijs- en onderhoudsvriendelijk afwateringsputje voor keuken, toilet of berging. Het gaat verder dan de badkamer alleen …  

De Easy Flow range bestaat uit een lichaam waarop een in de hoogte inkortbaar opzetstuk uit kunststof wordt geplaatst. Het inox sleufrooster met esthetisch design past in de kunststof oprand van het opzetstuk. Tegels sluiten perfect aan op de oprand met een grootte van 100 mm bij 100 mm of 150 mm bij 150 mm.

Er zijn Easy Flow lichamen met horizontale en verticale uitlopen, diameters van 50 mm tot 110 mm en debieten Q van 1 liter tot 2 liter per seconde. Wetende dat er ook nog een ‘flatline’-lichaam is met beperkte inbouwhoogte, een optionele dunbeddichting voor aansluiting van een waterdichtingsmembraan onder het tegelniveau, ... dan wordt het meteen duidelijk dat deze range een oplossing biedt voor uw concrete inbouwsituatie.


  Voordelen

Esthetische afvoerputten met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding: een meerwaarde voor uw sanitaire ruimte.

Roosters uit inox bieden hygiënische, functionele en esthetische garanties.

Breed aanbod afvoerlichamen met diverse afvoercapaciteiten, hoogtes en voorzien van een horizontale of een verticale uitloop: een antwoord voor uw concrete inbouwvereisten.

Ideaal afvoerdebiet conform de Europese Norm EN 1253 volgens de grootte van de uitloop van de afvoerput.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
Download hier:

Easy Flow brochure

Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwvoorschriften