Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels
DEKSELS

RecTop deksel uit gietijzer
RecTop

De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO. De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 125, C 250 en D400 kN.

 lees meer


tetra_algemeen

Tetra

Het gecertificeerde reuk- en druipwaterdichte deksel, conform EN 124, is beschikbaar in de klassen B 125 kN en D 400 kN en kan het zwaarste verkeer aan.

 lees meer


Saku deksel
Saku

Met Saku (KUnststoff SchAchtabdeckung) brengt ACO een deksel op de industriële markt opgebouwd uit een ijzersterk deksel uit polypropyleen en een kader uit gietijzer.

 lees meer


multitopalgemeen

Bituplan deksel
Bituplan

Met het Bituplan-gamma biedt ACO een kwalitatief gamma wegenisdeksels uit gietijzer die eenvoudig kunnen ingewalsd worden. Ze zijn voorzien op belastingsklasse D 400 kN. Ze zijn beschikbaar in dagmaat diameter 600 (CityTop) en 800 mm (MultiTop).

 lees meer


RSS deksel
RSS

Met het gamma RSS biedt ACO een kwalitatief gamma wegenisdeksels uit gietijzer beveiligd tegen terugstuwing. Ze worden gebruikt in toepassingen op rijwegen, parkeer- en overslagplaatsen, ... Ze zijn beschikbaar in dagmaat diameter 600 (Citytop) en 800 mm (Multitop) en dit steeds in belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV