Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Deksels met openingshulp
DEKSELS MET OPENINGSHULP
  Inleiding

ACO Passavant heeft voor diverse toepassingsgebieden en belastingsklassen een breed spectrum aan kwaliteitsvolle schachtafdekkingen met openingshulp
De deksels sluiten minutieus in de ramen en dankzij de dichtingen zijn ze stof-, reuk- en waterdicht.
De inliggende deksels zijn standaard ééndelig opgebouwd, maar kunnen ook als tweedelig of in serie in het raam geleverd worden om grote openingen te overspannen.

  Tegeldeksels 
TopTek GS/SS Assist
TopTek GS/SS Assist

Het Toptek Assist tegeldeksel met openingshulp is verkrijgbaar in verzinkt staal en inox. Belastingsklasse tot C 250 kN. Te betegelen of op te vullen door beton.

 lees meer
  Klinkerdeksels 
TopTek Paving Assist
TopTek Paving Assist

De TopTek Paving Assist klinkerdeksels worden gebruikt voor industriële en middelzware toepassingen. Dankzij de openingshulp met gasdrukveer zijn de deksels eenvoudig te openen.

 lees meer

  Traanplaatdeksels
TopTek Solid GS/SS Assist
TopTek Solid GS/SS Assist

De TopTek Solid Assist-traanplaatdeksels zijn voorzien van scharnieren en openingshulp aan de hand van een gasdrukveer. Ze zijn water- en reukdicht verschroefd en kunnen geleverd worden in verzinkt (GS) of roestvrij (SS) staal met een belastingklasse tot B 125 kN.

 lees meer


Servokat-GD algemeen
Servokat-GD

Servokat-GD biedt een reeks schachtafdekkingen uit verzinkt staal of inox. De vaste bovenplaat heeft een antislipstructuur en wordt uitgevoerd voor belastingen A 15 kN tot en met D 400 kN.

 lees meer


Servokat-HD
Servokat-HD

Servokat-HD biedt een reeks schachtafdekkingen uit verzinkt staal of inox. Het deksel is opgevuld met gewapend beton voor de meest zware toepassingen, belastingsklasse D 400 kN tot en met F 900 kN.

 lees meer

  Gietijzeren deksels 
Tetra Assist deksel met openingshulp uit gietijzer
Tetra Assist

Het gecertificeerde reuk- en druipwaterdichte deksel in gietijzer, Tetra Assist, is voorzien van een openingshulp door middel van 2 gasdrukveren. Conform aan de norm EN 124, beschikbaar in de belastingklasse D 400 kN en in staat om het zwaarste verkeer op te vangen.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV