Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings
BUITENOMGEVING, WEGENBOUW EN PUBLIEKE PARKINGS

inleiding
Inleiding afvoergoten

ACO Drain® biedt een uitgebreid, eenduidig gamma afvoergoten voor publieke en industriële toepassingen dat alle actuele normeringen overtreft. In deze materie heeft ACO zich de reputatie van superieure kwaliteit aan een scherpe prijs weten toe te eigenen. 

 lees meer


gala-g100_algemeen
Afvoergoten voor lichte belasting
(tot en met C 250 kN)

De ACO Drain® instapmodellen. Deze goten hebben een grote afvoercapaciteit, al dan niet met ingebouwd verval, en bieden de keuze uit diverse roosters tot en met belastingsklasse C 250 kN.

 lees meer


zware_belasting
Afvoergoten voor middelzware belasting
(tot en met E 600 kN)

De ACO Drain® afvoergoten voor middelzware belasting zijn ontworpen met oog voor rentabiliteit, duurzaamheid, zekerheid, eenvoud en milieubescherming in conformiteit met de Europese norm EN 1433. Een uitgebreide keuze inzake gootbreedten en roosters tot en met belastingsklasse E 600 kN. Ontdek Multiline en XtraDrain!

 lees meer


hd_algemeen(1)
Afvoergoten voor zware belasting
(tot en met F 900 kN)

De ACO Drain® afvoergoten voor zware belasting hebben dezelfde kwaliteitseigenschappen als de afvoergoten voor middelzware belasting. Alleen gaat hun toepassing nog verder dan industriezones en marktpleinen. Luchthavens en kaaien in havens worden uitgerust met deze zware jongens voor een belastingsklasse F 900 kN. Ontdek HD-Drain, Powerdrain, SK en SFR!

 lees meer


design-licht
Designgoten en lichtgoten

Bij de inrichting van marktpleinen en de buitenomgeving van kantoren wordt er steeds meer nadruk gelegd op het sfeeraspect. ACO Drain® biedt innovatieve design- en lichtgoten tot en met belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


mono
Monolithische afvoergoten

Het ‘lijnafwateringssysteem van morgen’ is een innovatie van ACO Drain®. Goot en rooster zijn uit één stuk vervaardigd door een revolutionair gietproces. Een functioneel en robuust ontwerp tot en met belastingsklasse F 900 kN.

 lees meer


Buffering en infiltratie
Buffering en infiltratie

Het moderne waterbeheer ter bestrijding van overstromingen stoelt op 3 principes: afwateren, bufferen en gecontroleerd afvoeren. ACO Drain® presenteert met Stormbrixx een nieuw concept van infiltratiekratten en bufferingskratten en met Q-max een revolutionaire afvoergoot met hoge buffercapaciteit: afwatering en rioolstelsel in één!

 lees meer


straatkolken
Straatkolken

Een efficiënte puntafwatering voor straten, parkeerterreinen en allerhande verharde oppervlakten met zware verkeersbelasting tot en met belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


ind_olieafscheiders
Olie- en benzineafscheiders

ACO Passavant biedt een breed aanbod olie- en benzineafscheiders in conformiteit met de nieuwe Europese norm EN 858. Hier vindt u onze koolwaterstofafscheiders uit kunststof en uit gewapend beton met speciale binnencoating.
Deze producten bepalen de maatstaf qua afscheidingstechnologie.

 lees meer


Hevelinstallaties
Hevelinstallaties

Ontdek onze pompputten om huishoudelijk, fecaliënhoudend of industrieel afvalwater op te pompen. Stations uit kunststof of beton, leverbaar met opbouwschacht en deksel voor verkeersbelastingen tot en met klasse D 400 kN. 

 lees meer


Kabelkanalen

Kabelgoten

Alle industriële faciliteiten, zoals infrastructuren van energieleveranciers, productie- en expohallen, huisvesten een groot aantal kabels die de stroomvoorziening garanderen. Deze energiekabels, andere nutsleidingen en toevoer- of afvoerbuizen dienen veilig, vochtvrij en snel toegankelijk verwerkt te zijn in kabelgoten.

 lees meer


deksels_gietijzer
Deksels

Schachtafdekkingen uit gietijzer voor toepassing in straten, parkeerterreinen en allerhande verharde oppervlakten met zware verkeersbelasting tot en met belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


deksels_openingshulp
Deksels met openingshulp

Ondergrondse, technische ruimten in wegeninfrastructuur, industriële buitenverhardingen en publieke pleinen toegankelijk houden?
De Servokats zijn voorzien van een openingshulp en leverbaar in diverse materialen met een volle afdekplaat of op te vullen met een beton- of tegelverharding. Belastingsklassen A 15 kN tot en met F 900 kN.

 lees meer


grasdallen
Grasdallen uit kunststof

De ACO grasdallen zorgen voor groene parkeerplaatsen rondom kantoren, flatgebouwen en publieke gebouwen.
Geïntegreerd in de groene zones geven zij de hulpdiensten een vaste voet in geval van brand.


 lees meer


brugafvoeren
Brugafvoeren

De levensduur van wegen en bruggen, in vakjargon ook kunstwerken genoemd, wordt sterk bepaald door de manier waarop het regenwater wordt afgevoerd. ACO Passavant ontwikkelde een gamma brugafvoeren die de problematiek van doorsijpelend water opvangen. Ze voldoen aan belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


sport
Afvoergoten en bouwelementen voor atletiekpistes

Iedere sportbeoefenaar verdient een uitstekende en veilige accommodatie die bijdraagt aan de verbetering van zijn of haar prestaties.
ACO Sport biedt lijnafwateringssystemen en bouwelementen voor de aanleg en renovatie van atletiekpistes, sportvelden en tribunes.

 lees meer


pro
Tunnelsystemen voor een verkeersveilig behoud van onze fauna

Tijdens hun trektocht worden vele padden, kikkers, egels en andere kleine dieren door wagens overreden. Ze betekenen ook een gevaar voor het autoverkeer. ACO Pro geleidingswanden en tunnelelementen brengen de oplossing.
Tot en met belastingsklasse D 400 kN.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV