Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Brugafvoeren
BRUGAFVOEREN
  Inleiding
brugafvoer_algemeen
Algemeen

Een efficiënte afwatering is van essentieel belang bij de bouw van bruggen. We sommen de voorschriften inzake brugafwatering op en we vermelden de hierop inspelende karakteristieken van de ACO brugafvoeren.

 lees meer

  Voor betonnen bruggen
hs2_algemeen
HSD 2

De HSD 2 meerdelig opgebouwde waterslikkers worden ingewerkt in een gootbreedte van 300 mm. Ze voeren oppervlakte- en sijpelwater efficiënt af. De toplaag en de betonnen brug hebben een langere levensduur! Ze voldoen aan de verkeersbelasting D 400 kN.

 lees meer


hs5_algemeen
HSD 5

De HSD 5 meerdelig opgebouwde waterslikkers worden ingewerkt in een gootbreedte van 500 mm. Ze voeren oppervlakte- en sijpelwater efficiënt af. De toplaag en de betonnen brug hebben een langere levensduur! Ze voldoen aan de verkeersbelasting D 400 kN.

 lees meer


sijpel_algemeen
Sijpelkolken

Sijpelkolken worden aangewend op plaatsen waar er in de betoncontructie van het kunstwerk tegenhellingen zijn of als er constructief gezien geen brugafvoer geplaatst kan worden.

 lees meer
  Voor stalen bruggen
stalenbruggen_algemeen
Stalen bruggen

Deze waterslikkers zijn speciaal ontworpen om gelast te worden in een kunstwerk van een stalen constructie. Ze voeren oppervlakte- en sijpelwater efficiënt af. De toplaag en de stalen brug hebben een langere levensduur! Ze voldoen aan de verkeersbelasting D 400 kN.

 lees meer

  Voor spoorwegbruggen
spoorweg_algemeen
Spoorwegbruggen

Deze brugafvoeren zijn speciaal ontworpen om in te bouwen in een betonnen constructie voorzien van een grindballast. Ze worden niet aan verkeersbelastingen onderworpen.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV