Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Buizen uit roestvrij staal en muurdoorvoeren > Aplex muurdoorvoeren
  APLEX MUURDOORVOEREN
Water- en gasdicht! 


Waar leidingen door muren gaan, moeten de gaten zorgvuldig afgedicht worden om te vermijden dat infiltratiewater en gassen het gebouw binnendringen.
De manchetten worden ingebouwd in kernboringen of mantelbuizen. Bij kernboringen kunnen de Aplex muurdoorvoeren direct ingezet worden. Ze zijn leverbaar in gesloten uitvoering, voor plaatsing in de doorvoeropening vooraleer de buis geplaatst wordt, of in gedeelde uitvoering, voor plaatsing nadat de leiding geplaatst werd.


De Aplex Mono muurdoorvoeren zijn enkelvoudig afdichtend en geschikt voor het tegenhouden van kortstondig en niet drukkend water (zoals bedrijfs- of sijpelwater). De Aplex Duo muurdoorvoeren  zijn geschikt voor stuwend water en dubbel afdichtend. De muurdoorvoeren hebben een corrosiebestendige afdichtingsring en zijn beschikbaar in diverse diameters voor aansluiting van buizen met buitendiameter van 15 mm tot 275 mm. Door de inscripties op de flens zijn ze eenvoudig herkenbaar. De flens is vervaardigd uit massief zink en gechromatiseerd. De bouten uit roestvrij staal zijn op de flens gelast en hebben een grote trekvastheid. De brede rubberen EPDM-dichting zorgt voor een groot afdichtingsvlak en een goede geluidsdemping. Ze zijn temperatuurbestendig tot 130 °C.

  Voordelen

Brede range voor buisdiameters van 15 mm tot 275 mm.

Uitvoering leverbaar voor plaatsing bij reeds ingebouwde leidingen.

Geringe bewegingsmogelijkheid in axiale richting.

Demonteerbaar.

Goed bestand tegen corrosie.

Temperatuursbestendig tot 130 °C.
Gas- en vochtdichte doorvoer.
Goede geluidsdemping.
Breed afdichtingsvlak. 
   


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
Download hier:

Manchetten en muurdoorvoeren brochure