Producten > Woning, terras en oprit > Deksels > Alupura
  ALUPURA®
 Esthetiek en toegankelijkheid hand in hand! 

De Alupura® tegeldeksels worden zowel binnen als buiten geplaatst, in of rondom woningen, garages, winkelruimtes, enz.

De Alupura® tegeldeksels, vervaardigd uit een aluminiumlegering, bestaan uit een deksel en een raam. Het deksel heeft een verdiepte bodemplaat en is voorzien van een inliggende kruisnetwapening voor een perfecte vasthechting van de aan te brengen verharding. Geleverd met een voorgemonteerde, doorlopende stoflijst uit kunststof die tijdens de plaatsing raam en deksel op dezelfde afstand houdt en er geen vuildeeltjes laat tussenkomen. Een onderaan het deksel aangebrachte dichtingsring garandeert een water- en geurdichte uitvoering. Het deksel wordt in elk hoek verschroefd met 4 inbusbouten en aldus stevig aangedrukt.

Met de handige 2 in 1 inbussleutels draait men enerzijds de bouten open of dicht en anderzijds worden zij aangewend om het deksel met een kwartslag uit het raam te lichten en terug te plaatsen. De vierkante hoekprofielen uit aluminium zorgen voor een perfecte aansluiting met de betegeling en een mooi afgewerkt geheel. PVC-dopjes gaan vuilophoping in de zeshoekige inkepingen van de inbusbouten tegen en bieden een esthetische meerwaarde.

Diverse afmetingen, vrije openingen van 30 cm x 30 cm tot en met 100 cm x 100 cm, zijn beschikbaar. De bouwhoogte bedraagt 7,5 cm.

  Voordelen
Esthetisch en maatvast.
Handig en makkelijk te plaatsen.
Overbodig beschermingslagen aan te brengen.
Geen corrosiegevaar, ook bij mechanische beschadiging.
Gebruiksvriendelijk.
Reuk- en druipwaterdicht.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Cover:

Bekijken

Downloaden
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwvoorschriften