Totaaloplossingen voor tuin, terras en oprit

Producten

De buitenverharding onderhouden in stijl

De tuin groeide uit tot een idyllische omgeving waar we ontstressen na de zware dagtaken. We zien het als een verlengstuk van de living, liefst met zo weinig mogelijk onderhoud. Deze evolutie geeft aan waarom afvoergoten een begrip werden bij de aanleg van de buitenverharding. Ze vangen niet alleen hemelwater op, het terras reinigen wordt kinderspel met een eenvoudige aftrekker. In de tuin- en landschapsarchitectuur zien we de afwatering meer en meer voorgeschreven als stijlvol overgangselement tussen de diverse bestratingen die de moderne tuin aankleden: blauwe hardsteen, graniet, kleiklinkers, dolomiet, grind, ... Duik mee in ons verhaal!

En ACO Garden biedt nog veel meer ... Het merk staat voor totaaloplossingen voor tuin, terras en oprit inzake waterbeheer. De afvoerputjes onder het waterkraantje volgen het roosterdesign van de goten. Je kan er makkelijk een emmer kuiswater in kwijt. In de afwaterende vloermat voor de deurmond trek je dan weer het kuiswater van binnen af. Deze productconcepten worden aangesloten op de vuilwaterriolering.

Onderhoud en kuisgemak zijn een rode draad in het verhaal, al is ACO met oog voor de klimaatverandering ook de voortrekker in het slim omgaan met regenwater. In steun van de overheid promoten wij de aanleg van infiltratieblokken en infiltratiekratten die op maat van de tuin ontwikkeld werden. Ze ontlasten de riolering door het water ter plaatse in de ondergrond te laten infiltreren. Voor boven de inspectieschachten en de waterput hebben we dan weer esthetische tegeldeksels en klinkerdeksels. Ze vormen een meerwaarde in elke verharde oppervlakte. Voor de zones met een waterdoorlatende verharding belooft ACO jou alvast een vaste voet op grind dankzij de grindstabilisatiematten. En dankzij de grasdallen bekom je een extra parkeerplaats in het grasperk voor het huis. Laat je verleiden door het aanbod!

Waar ACO Garden producten kopen?