Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Terugstuwingsbeveiligingen en pompen
TERUGSTUWINGSBEVEILIGINGEN EN POMPEN

junior_rdax_200x130_71
Junior

De Junior doet dienst als afvoerput en terugstuwingsbeveiliging in één en wordt gebruikt als beveiligde puntafwatering in kelders en ondergrondse ruimten.

 lees meer


triplex_200x130_71
Triplex-K

De Triplex-K doet dienst als terugstuwingsbeveiliging in kelders en ruimten die onder het niveau van de riolering liggen.

 lees meer


quadrix_200x130_71
Quatrix-K

De Quatrix-K doet dienst als terugstuwingsbeveiliging in kelders en ruimten die onder het niveau van de riolering liggen. De Quatrix kan aangesloten worden op buizen die fecaliën afvoeren, aldus op toiletbuizen.

 lees meer


sinkamat_algemeen
Sinkamat-K

Is de aangewezen kelderafvoerput met ingebouwde dompelpomp om ondergrondse sanitaire ruimten op een hogergelegen riolering aan te sluiten. Niet geschikt voor het opvoeren van toiletwater.

 lees meer


Muli Star
Muli-Star

De Muli-Star is een compacte, vrijstaande
kunststof opvoerinstallatie, geschikt voor 
fecaliënhoudend afvalwater (afvalwater
afkomstig van één of meerdere toiletten).

 lees meer


Powerlift-P
Powerlift-P

Een compleet prefab kunststof pompstation voor inbouw in de grond. Leverbaar met opbouwschacht en deksel voor diverse verkeersbelastingen. Afhankelijk van het gekozen pomptype geschikt voor het oppompen van huishoudelijk, fecaliënhoudend of industrieel afvalwater. Debieten tot 10 l/s.

 lees meer


Powerlift-B
Powerlift-B

Een compleet prefab betonnen pompstation voor inbouw in de grond. Leverbaar met opbouwschacht en deksel voor diverse verkeersbelastingen. Afhankelijk van het gekozen pomptype geschikt voor het oppompen van huishoudelijk, fecaliënhoudend of industrieel afvalwater. Debieten tot 30 l/s. Voor inbouw tot een aansluitdiepte van 5 m.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV