Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen
INDUSTRIE-, UTILITEITSBOUW EN OPENBARE GEBOUWEN

vet_algemeen_klein

Vetafscheiders

Afvalwater van grootkeukens en voedingsindustrie mag niet rechtstreeks in de riolering geloosd worden. Organische vetten en oliën dienen opgevangen te worden in een vetafscheider. ACO Passavant biedt u een compleet gamma vrijstaande en ingebouwde vetafscheiders met bijhorende hevelinstallaties.

 lees meer


inox_algemeen
Vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie

De voedings-, chemische en farmaceutische industrie vraagt hoge kwaliteitsnormen. Ontdek onze vloerafvoerputten, roosterkanalen en sleufkanalen uit inox voor een snelle en veilige afwatering van productie- en/of reinigingswater.

 lees meer


ind_pipe

Buizen uit roestvrij staal en muurdoorvoeren

De modulaire inox buizen voeren water af of worden geïntegreerd in een afzuigsysteem. Deze buizen, verkrijgbaar in diverse diameters en vormgevingen, zijn snel en perfect vloeistofdicht te verbinden. Steeds demonteerbaar. Ontdek ook onze muurdoorvoeren!

 lees meer


Vloerafvoerputten voor de sanitaire inrichting
Vloerafvoerputten voor de sanitaire inrichting 

 lees meer


terugstuwing_industrie_alge
Terugstuwingsbeveiligingen en pompen

Kelders en laaggelegen woonruimten lopen onder omdat de plaatselijke riolering verzadigd is en het vuile water door de afvoerbuizen wordt opgestuwd. Onze ACO terugstuwingsbeveiligingen kunnen u veel ellende besparen! Ontdek ook onze pompstations en pompputten om huishoudelijk, fecaliënhoudend of industrieel afvalwater op te pompen.

 lees meer


ind_gietijzer

Gietijzeren vloerafvoerputten

Vloeren in publieke en industriële ruimten moeten tegen een stootje kunnen. Kies aldus voor onze duurzame afvoerputten uit gietijzer tot en met belastingsklasse B 125 kN / M 125. Techniek, robuustheid en brandveiligheid primeert.

 lees meer


ind_roofpoint

Vlakdak-, dakterras-, parkeerdakafvoeren uit gietijzer

Vlakke daken moeten efficiënt afgewaterd worden. Ons aanbod biedt een oplossing voor groendaken, dakterrassen en dakparkings.

 lees meer


balkon_algemeen3
Balkonafvoeren uit roestvrij staal

Roestvrij staal is het ideale materiaal voor balkonafwatering: duurzaam, esthetisch, makkelijk in onderhoud, vandalismebestendig, eenvoud naar plaatsing ... en aanbevolen door de verzekering!

 lees meer


Kabelkanalen

Kabelgoten

Alle industriële faciliteiten, zoals infrastructuren van energieleveranciers, productie- en expohallen, huisvesten een groot aantal kabels die de stroomvoorziening garanderen. Deze energiekabels, andere nutsleidingen en toevoer- of afvoerbuizen dienen veilig, vochtvrij en snel toegankelijk verwerkt te zijn in kabelgoten.

 lees meer


Tegeldeksels
Deksels

Wenst u een ondergrondse, technische ruimte op een eenvoudige en esthetische manier toegankelijk te houden? Deze deksels uit aluminium, verzinkt of roestvrij staal zijn water-, gas- en stofdicht. Belastingsklasse A 15 kN, B 125 kN of C 125 kN.

lees meer

ind_deksels_openingshulp
Deksels met openingshulp

Ondergrondse, technische ruimten in publieke en industriële panden toegankelijk houden? De Servokats zijn voorzien van een openingshulp en leverbaar in diverse materialen met een volle afdekplaat of op te vullen met een beton- of tegelverharding. Belastingsklassen A 15 kN tot en met F 900 kN.

 lees meer


Lichtschachten, ramen en raamkaders voor kelderbouw

Lichtschachten, ramen en raamkaders

De ACO lichtschachten zorgen voor de nodige licht- en luchtinval en maken kelders en andere ondergrondse ruimten leefbaar. Zij worden gebruikt in combinatie met onze muurkaders en ramen, die industriële panden, bijgebouwen en garages van het nodige licht voorzien. 

 lees meer


ind_luchtschacht

Verluchtingsschachten

Ondergrondse ruimten kunnen perfect verlucht worden dankzij de ACO verluchtingsschachten. Een eenvoudig en prijsvriendelijk systeem.          

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV