Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels met openingshulp > TopTek Solid GS/SS Assist
  TOPTEK SOLID GS/SS ASSIST 
Traanplaatdeksel met openingshulp 
TopTek Solid GS/SS Assist traanplaatdeksel met openingshulp TopTek Solid GS/SS Assist traanplaatdeksel met openingshulp TopTek Solid GS/SS Assist traanplaatdeksel met openingshulp

De TopTek Solid traanplaatdeksels zijn voorzien van een openingshulp met gasdrukveer om het deksel gemakkelijk te kunnen heffen. Ze zijn beschikbaar in verzinkt staal (GS) of roestvrij staal (SS). Het deksel is vervaardigd van staal (kwaliteit 1.0037)l, thermisch verzinkt volgens EN ISO 1461. Het deksel uit roestvrij staal is standaard leverbaar in kwaliteit 1.4301 (AISI 304).

Het kader is in beide gevallen voorzien van verankeringsvinnen en heeft een aangelast verstevigingprofiel aan de onderzijde van het deksel voor een gecertificeerde gebruiksbelasting van belastingsklasse A 15 en B 125 kN getest volgens EN 1253-4.  Hierdoor is het geschikt voor belasting van personen-en parkingverkeer.
Om onverwacht dichtklappen te vermijden is een blokkeerstang voorzien. De openingshoek van het deksel bedraagt ca 85°en is enkel te openen van bovenaf.
Het deksel is water- en reukdicht verschroefd, d.m.v. RVS bouten afgedekt met kunststof
beschermingsdopjes en voorzien van een rubberen afdichting in het kader.
Geleverd met set bedieningsleutels.


  Voordelen

Constructie uit thermisch verzinkt of roestvrij staal zorgt voor een esthetisch design en een stevige, maatvaste structuur.

Anti-slip traanplaatdeksel met openingshulp.

Met blokkeerstang als extra veiligheid beschikbaar in belastingklasse tot B 125 kN.

Water-en reukdicht door rubberen afdichting in het kader.

.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen