Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels met openingshulp > TopTek Paving Assist
  TOPTEK PAVING ASSIST
Klinkerdeksel met openingshulp 
TopTek Paving Assist tegeldeksel met openingshulp TopTek Paving Assist tegeldeksel met openingshulp TopTek Paving Assist tegeldeksel met openingshulp

De TopTek Paving Assist- klinkerdeksels zijn uniek in hun range, daar zij speciaal ontwikkeld werden met garantie voor een zorgeloze inbouw. Ze zijn opgebouwd uit gegalvaniseerd steel (GS). Specifiek voor de Assist-range werd een openingshulp geïntegreerd door middel van een gasdrukveer. Bovendien zijn ze beveiligd tegen dichtklappen dankzij een blokkeerstang.

Eénmaal geplaatst garandeert een ACO TopTek Paving deksel tot de opgegeven belastingsklasse C 250 kN zelfs zonder betonvulling noch kruisnetwapening! Alle discussies, of een deksel al dan niet volgens de voorschriften correct opgevuld werd, worden dankzij deze oplossing uitgesloten. Deze deksels zijn uitermate robuust en beschikken over een door de Europese Norm EN 124 gecertificeerde belastingsklasse tot C 250 kN.

De klinkerdeksels zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal, met een plaatdikte van 5 mm voor het deksel. De plaatdikte van het kader is 3 mm. Een in het kader ingeklemde dichtingsring garandeert tenslotte, door het eigen gewicht van het deksel met zijn vulling, een water- en geurdichte uitvoering.

Het TopTek Paving klinkerdeksel is het ideale reukdichte en esthetische klinkerdeksel voor plaatsing op marktpleinen of andere openbare plaatsen.
.

  Voordelen

Esthetisch en maatvast.

Met openingshulp dankzij een gasdrukveer.

Zeer robuuste uitvoering.

Belastingsklasse tot C 250 kN zonder betonvulling!

Gebruiksvriendelijk.

Reuk- en druipwaterdicht.

.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Cover:

Bekijken

Downloaden
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen