Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels met openingshulp > TopTek GS/SS Assist
  TOPTEK GS/SS ASSIST
Tegeldeksel met openingshulp 
TopTek GS/SS Assist deksel met openingshulp TopTek GS/SS Assist deksel met openingshulp TopTek GS/SS Assist deksel met openingshulp

De Toptek Assist kan worden omschreven als een tegeldeksel met openingshulp. De deksels zijn beschikbaar in verzinkt staal (GS) en roestvrij staal (SS). Het deksel in roestvrij staal is standaard leverbaar in kwaliteit AISI 14301 met een plaatdikte van 3 mm. Het roestvrij staal is gebeitst door onderdompeling en gepassiveerd.

De variant hierop is vervaardigd van staal, thermisch verzinkt, met een plaatdikte van 3 mm. De afdichtingsstrip maakt het raam reuk- en druipwaterdicht.

Dit deksel wordt toegepast in allerhande toepassingen met diverse vloerbekledingen: winkelcentra, ziekenhuizen, kantoorruimten, … Daarnaast zijn ze ook perfect geschikt voor buitentoepassingen.

De Toptek GS Assist, uit verzinkt staal of inox, heeft een openingshulp met scharnier en gasveer. Een perfecte sluiting en een beveiliging tegen dichtklappen zorgen voor gebruiksgemak. De gasdrukveren worden apart meegeleverd en mogen pas geplaatst worden na uithouding van het beton.

De belastingsklasse is voorzien tot klasse C250 volgens DIN EN 124/EN 1253-4. Dit deksel is standaard beschikbaar met vrije opening 600 x 600 mm tot en met 1000 x 1000 mm. De deksels moeten opgevuld worden met beton (min. Kwaliteit C35/C45) tot 15mm van de bovenrand.
.

  Voordelen
Perfecte sluiting.

Verkrijgbaar in verzinkt of roestvrij staal.

Steeds snel en eenvoudig te openen.
Reuk- en druipwaterdicht.

Vulling met diverse vloerbekledingen mogelijk.

.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Cover:

Bekijken

Downloaden
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen