Afwatering voor de inloopdouche en de sanitaire ruimte

Top Showerline +

De meest luxueuze

Met de Top Showerline + brengt ACO de meest luxueuze douchegoot in de markt. De hoogstaande, elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking van het inox materiaal brengt ons in vervoering.   We geven je hier de keuze uit maar liefst 10 designs. Verkrijgbaar in 2 versies:  met omlopende flens en met omlopende flens en plint, voor plaatsing tegen de muur. De douchegoot is beschikbaar in  5 lengten: 700 mm, 800 mm,  900 mm, 1000 mm en 1200 mm.

Lees meer

10 roosterdesigns voor een persoonlijke touch in de inloopdouche 

 
quadrato    
mix
piano
linear
stripe
twist
zwart
grijs
wit

De roosters worden aangeboden in verscheidene inox varianten met een eigentijds design. Met de afdekking in zwart, grijs of wit glas kan je dan weer modieus inspelen op de stijl van je badkamer. Ongetwijfeld vind je dus bij Top Showerline +, de kleur en het design van je dromen. Bovendien zijn inox en glas niet alleen modern, het zijn ook de meest hygiënische materialen die er bestaan.

Top Showerline Twist

 

Technische informatie

Met een breedte van 84 mm heeft deze douchegoot de ideale visuele dimensionering in verhouding met het tegeloppervlak van de muur en de vloer.

De douchegoot wordt steeds met gekleefd waterdichtingsmembraan aangeboden, is gecertificeerd waterdicht wat de plaatsing vergemakkelijkt.

De minimaal vereiste inbouwhoogte is 66 mm en is verstelbaar tot een hoogte van 140 mm. De horizontale uitloop van deze douchegoot met vaste inox sifonbehuizing en inliggend kunststof waterslot heeft een diameter van 40 mm en met het adaptorstuk kan het op 50 mm gebracht worden. Het debiet Q bedraagt conform de Europese Norm EN 1253 standaard 0,6 liter per seconde.

Top Showerpoint

Top Showerpoint

De designroosters van onze douchegoten inspireerden ons om de Top Showerpoint vloerafvoerputten dezelfde looks mee te geven...

Lees meer

Waar ACO Douche producten kopen?