Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Deksels met openingshulp > Tetra Assist
  TETRA ASSIST
Deksel uit gietijzer met openingshulp 
Tetra Assist deksel uit gietijzer met openingshulp Tetra Assist deksel uit gietijzer met openingshulp Tetra Assist deksel uit gietijzer met openingshulp

Met het innovatieve deksel Tetra Assist, beantwoordt ACO aan de vraag naar een schachtafdekking uit gietijzer voor gebruik in verharde oppervlakken met een meer publiek en industrieel karakter, à la marktpleinen, parkings, stelplaatsen, loskaden, ...
Bovendien werd het deksel voorzien van een openingshulp door middel van 2 gasdrukveren en van een gearticuleerd scharniersysteem.
Het gecertificeerde reuk- en druipwaterdichte deksel, conform EN 124, is beschikbaar in belastingsklasse D 400 kN en kan bijgevolg het zwaarste verkeer aan.

De water- en reukdichtheid wordt verzekerd met een ononderbroken rubberen NBR-dichting die aangedrukt wordt wanneer de robuuste, dubbele kliksluiting het deksel vergrendelt.
Het kader en het deksel van deze schachtafdekking zijn vervaardigd uit ductiel gietijzer, voorzien van een bitumineuze beschermlaag. De sferoïdale vorm van grafiet geeft dit materiaal elastische eigenschappen, het kan aldus beter weerstaan aan samendrukking en trekspanning dan grijs gietijzer.
Producten uit ductiel gietijzer gaan bij excessieve krachten vervormen en niet breken. Ondanks de betere weerstand is het materiaal ook veel lichter.
De deksels zijn bijgevolg eenvoudig te hanteren bij plaatsing en gebruiksvriendelijk naar opening en sluiting.


  Voordelen

Gecertificeerd reuk- en druipwaterdicht deksel.

Openingshulp met behulp van 2 gasdrukveren.

Kader en deksel zijn vervaardigd uit ductiel gietijzer met elastische eigenschappen.

Het deksel is beveiligd tegen dichtklappen dankzij de blokkeerstang.

.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
ACO Cover:

Bekijken

Downloaden
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen