Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie > Sleufkanalen
  ACO Inox sleufkanalen

De ACO INOX sleufkanalen zijn monolithisch en geplooid in de vorm van een omgekeerde omega. In tegenstelling tot de roosterkanalen hebben ze geen rooster, maar een doorlopende sleuf voor de opvang van het water.

De afloop van dat water loopt via een rechtstreekse aansluiting of via een telescopische vloerafvoerput. Deze heeft een sifon, vuilvangmand en flens voor het aanwerken van een waterdichtingsmembraan.

De sleufkanalen zijn beschikbaar in 2 versies. Het Modular 20 programma is een prefab-sleufgoot, opgebouwd uit modulaire elementen. Deze worden met een EPDM-dichting aan mekaar verschroefd. Dankzij de modulaire stuctuur kan men een gootlijn opbouwen die aan de eisen en de afmetingen van vele situaties voldoet.
Een brede reeks is voorradig en kunnen dus snel afgeleverd worden. Daarnaast ontwerpt en fabriceert ACO een groot aantal types sleufkanalen op maat. Dit maatwerk beantwoordt aan al uw eisen qua afmeting, sleufbreedte, randafwerking, ...


  Toepassingsgebieden

Scheiding van natte en droge zones.

Afwatering rond een zwembad.

Opvang van kuiswater.

Afvoer van douches.

Opvang van productiewater in industrie.


Downloads
Modular 20 pdf / 0.5 mb
Maatwerk pdf / 0.6 mb

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Case study
Père Olive
Referentielijst
Downloaden 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwvoorschriften