Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Afvoergoten voor zware belasting > SK-serie 100-300
  SK-SERIE
Voor de zwaarste belastingen  De SK-serie zorgt voor een snelle en veilige afvoer van oppervlaktewater op plaatsen waar extreme wiellasten tot en met belastingsklasse F 900 kN spelen: benzinestations, industrie- en haventerreinen, opslag- en overslagplaatsen, vliegvelden, ... Het materiaal polyesterbeton garandeert opnieuw een perfecte opvang en afvoer van vloeistoffen dankzij de uitermate hoge resistentie tegen agressieve, chemische stoffen die, zeker in dergelijke zones, de bodem kunnen gaan verontreinigen.
Het afwateringssysteem is volledig conform de Europese Norm EN 1433.
De SK-serie is beschikbaar in bouwbreedten 100, 150, 200 en 300 mm. Er is ook keuze uit verschillende bouwhoogten. Een optimale verdeling van de wiellasten wordt gegarandeerd door de geïntegreerde randversterking van 6 mm uit gietijzer. Hiertegen is een volledig vloeistofdichte aansluiting met bestrating mogelijk. Verstevigingsribben in de gootwand zorgen voor een perfecte drukverdeling van de lasten en verankeringsribben voor een solide inbouw.
De gootelementen kunnen vloeistofdicht tegen elkaar gelegd worden dankzij de SF-veiligheidsvoeg die aangebracht wordt in de uitsparing van de tand- en groefverbinding. Gootelementen met een bouwbreedte van 100 mm kunnen in trapsgewijs verval of met ingebouwde helling gelegd worden. Voor de bredere modellen is er enkel trapsgewijs verval mogelijk.
Het gootelement heeft een volledig vrije doorloop en de roosters uit gietijzer, met extra coating tegen corrosie, zijn voorzien van 4 Powerlock® schuifvergrendelingen voor het eenvoudig los- en vastmaken van de roosters. Extra bevestigingsnokken voorkomen een lengteverschuiving van de roosters.

  Voordelen
Geschikt voor de zwaarste belastingen.
Volledig vloeistofdichte uitvoering mogelijk.
Bevestigingsnokken vermijden het doorschuiven van de roosters.
Op het rooster is een corrosiebestendige beschermlaag aangebracht.
Het rooster wordt eenvoudig los- en vastgemaakt.
Compatibel met SFR-serie.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
Download hier:

SK-SFR brochure

In beeld
The Army flies ACO
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen