Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie > Roosterkanalen
  ACO Inox roosterkanalen

De ACO INOX roosterkanalen zijn ontworpen om snel en efficiënt water van vloeren en toestellen af te voeren naar de riolering.
Een roosterkanaal bestaat uit een kuip (goot) met rooster. In vele gevallen is deze ook voorzien van een afvoerput met sifon, vuilvangmand en flens voor het aanwerken van een waterdichtingsmembraan.

Het ACO INOX programma biedt een breed gamma standaard kanalen.

Er is een modulaire versie, respectievelijk 153 mm en 230 mm breed. Ze zijn opgebouwd uit segmenten die aan mekaar worden gebout met een soepele dichting. Daarnaast bestaat er een groot aantal volledig gelaste kanalen onder de naam Eurochannel en Compact. De meest voorkomende vloertypes (tegelvloer, epoxymortel, soepele PVC-vloer, ...) zijn makkelijk op de kanalen aan te sluiten, want het randprofiel is vrij te kiezen uit vele mogelijkheden. 

De meeste standaard kanalen kunnen zeer snel geleverd worden, omdat ze voorradig zijn in onze magazijnen in België of in onze buurlanden. Bovendien zijn ze goedkoper dan de op maat gemaakte kanalen.

Naast deze standaard kanalen kan ACO alle mogelijke kanalen op maat vervaardigen. Dit laat ons toe om voor elke situatie een kanaal te ontwerpen dat volledig aan uw eisen voldoet.


  Toepassingsgebieden

Grootkeukens, restaurantkeukens en traiteurkeukens.

Voedselverwerkende industrie.

Drankenindustrie.

Opslagruimten en koelcellen.

Laboratoria en cleanrooms.

Chemische en farmaceutische industrie.

Hotels.

Wellnesscentra en zwembaden.

Ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.

Dierenklinieken.


Downloads
Modular 125 & 200 pdf / 0.5 mb
Eurochannel pdf / 0.2 mb
Compact pdf / 0.1 mb
Maatwerk pdf / 0.8 mb

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Case study
LMJ Michielssen
Referentielijst
Downloaden 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen
Inbouwvoorschriften