Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Olie-afscheiders > PE 3
  PE 3
Eenvoudig te plaatsen in autowerkplaatsen en ondergrondse parkeergarages 

De PE 3 olie- en benzineafscheiders zijn vervaardigd uit gelast PE-HD. Ze bieden een budgetvriendelijke oplossing om de schadelijke koolwaterstoffen uit het oppervlakte- en afvalwater van autowerkplaatsen en (ondergrondse) parkeergarages te halen. Ze werden ontwikkeld volgens de norm EN 858. Een duurzame, efficiënte werking en plaatsingsgemak staan centraal. Door hun beperkte breedte en ovale vorm kunnen ze makkelijk door standaard deuropeningen.

De gelaste constructies PE 3 hebben een capaciteit van 3 l/s (NG 3) en worden met of zonder een geïntegreerde slibvangput van 300 liter geleverd. Centraal op de behuizing is een extra ontluchtingsaansluiting met een diameter van 110 mm voorzien.

Ze beschikken als klasse I-afscheiders over een uitneembare coalescentiefilter die het restoliegehalte ter hoogte van de uitlaat beperkt tot minder dan 5 mg/l. Het coalescentie-element is nagenoeg vrij van onderhoud en slijtage en kan zonder lediging van de afscheider worden uitgenomen. Ondertussen wordt een werking volgens EN 858 klasse II gewaarborgd. De automatische afsluiting van de uitlaat middels een vlotter is standaard getarreerd voor vloeistoffen met een maximale dichtheid van 0,90 g/cm³.

  Voordelen
Zeer budgetvriendelijk in aankoop.
Compacte afmetingen, kan eenvoudig door deuropeningen.
Snelle en eenvoudige plaatsing dankzij licht gewicht.
Gering volume, dus lage ledigingskost.

  Toepassingsgebieden
Parkeerterreinen.
Ondergrondse parkings.
Autowerkplaatsen.

Downloads
Berekening 'welk type afscheider nodig' pdf / 0.1 mb
Controlelijst voor de dimensionering

pdf / 0.1 mb


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen