Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Afvoergoten en bouwelementen voor atletiekpistes > NW 125 sleufkanaal tweezijdig bekleedbaar
  NW 125 SLEUFKANAAL TWEEZIJDIG BEKLEEDBAAR
Het sleufkanaal voor topprestaties zonder hindernissen 

Voor de in- en uitloop van de steeple, de toegang tot het speerwerpen, de segmenten van het ver- en hinkstapspringen of het hoogspringen maken we gebruik van het tweezijdig bekleedbare NW 125 sleufkanaal. Deze afwateringsgoot wordt volledig bekleed met dezelfde toplaag als de piste en is uiteraard conform de IAAF-voorschriften. De toplaag die de bovenzijde van het sleufkanaal volledig bedektenkel de sleuven blijven open, zorgt ervoor dat atleten de gootlijn ongehinderd kunnen dwarsen en dat er geen plasvorming is. Na gebruik van de baan kan de goot weer afgedekt worden met de afdekkingen uit kunststof.


De sleufkanalen zijn geproduceerd uit polyesterbeton P1408, met een lengte van 100 cm, een binnenbreedte van 12,5 cm en een hoogte van 18,7 cm. De sleufbreedte bedraagt 1,5 cm. Ze zijn voorzien van een tand-groefverbinding en beschikbaar in rechte uitvoering, met radius R = 36,5 m of radius R = >/< 36,5 m (maatwerk).
De gootelementen worden aangesloten op een zandvanger met aluminium randversterking, inliggend deksel en emmer. Kunststof afdekkingen dekken de goten af en zijn makkelijk weg te nemen en terug te plaatsen via 2 positioneringspinnen.
De gebogen sleufgoot (R = 36,5 m) is ook beschikbaar met
aansluitingsprofielen langs de sleuf, waartegen de toplaag komt.

  Voordelen
Volledig te bekleden met dezelfde toplaag als de baan. Sporten zonder hindernissen!
Bijhorende afdekkingen uit kunststof zijn snel weg te nemen en terug te plaatsen voor en na de kampnummers.
Inspecteer- en reinigbaar via zandvanger.
Goed te combineren met andere NW 125 afwateringsgoten.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
In beeld
Koning Boudewijnstadion
Documentatie
ACO Sport brochure:

Bekijken

Downloaden

Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten