Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Monolithische afvoergoten > Monoblock RoadDrain
  MONOBLOCK ROADDRAIN
Gootelementen en roosters uit 1 stuk voor het torsen van de zwaarste belastingen 

De Monoblock Roaddrain is geschikt voor gebruik in vrijwel alle zones waar men te maken heeft met extreme belastingen. Wereldwijd zijn diverse racetracks uitgerust met dit systeem, maar ook meer en meer wordt de Monoblock know how aangewend in de zware industrie en het dagelijks verkeer. De afwateringsgoten zijn volledig uit polyesterbeton vervaardigd, belastbaar tot en met belastingsklasse D 400 kN of F 900 kN. Dit unieke product is conform de Europese Norm EN 1433 en is in 3 bouwbreedten beschikbaar: 100, 200 en 300 mm.

Het systeem is leverbaar in natuurkleur en aldus perfect te integreren in het straatbeeld. Het ontbreken van aparte, metalen roosters biedt belangrijke voordelen: geen loskomende delen, vandalismebestendig, geen roestvorming en geen diëlectrische overbrenging tussen 2 metalen mogelijk.


Het is een eenvoudig systeem met alle nodige toebehoren in het gamma. Toegangsluiken en zandvangers houden het geheel inspecteerbaar en onderhoudsvriendelijk.
De grote inloopsleuven, met dubbel sleufdesign, waarborgen een extreem hoge inloopcapaciteit voor een snelle en efficiënte afwatering van grote verharde oppervlakten. Bovendien heeft de gootbodem een V-profiel voor een goede doorstroming dat ook nog eens een beter zelfreinigend effect genereert.

De gootelementen kunnen snel en perfect vloeistofdicht tegen elkaar gelegd worden. De uitsparing in de tand- en groefverbinding kan immers afgekit worden met een SF-voegmassa. Natuurlijk biedt polyesterbeton ook hier de garantie van chemische resistentie tegen de meest agressieve vloeistoffen, waardoor het een interessant product wordt voor gebruik in tal van industriële sectoren.

 

  Voordelen
Eenvoudig systeem voor gebruik bij extreme wielbelastingen.
Zeer stabiel kanaal.

Makkelijk inspecteerbaar.

Kan vloeistofdicht afgekit worden.

Conische sleuven met grote inloopcapaciteit.

Vandalismebestendig.

Geen kans op roestvorming en geen diëlectrische overbrenging tussen 2 metalen mogelijk.

Roosters worden niet weggezogen door luchtverplaatsing (bij passage van vliegtuigen of sportwagens).

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
In beeld
Formule1 drives ACO
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen