Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Monolithische afvoergoten > Monoblock ParkDrain
  MONOBLOCK PARKDRAIN
Gootelementen en roosters uit 1 stuk 

De Monoblock ParkDrain is een afwateringsgoot volledig gefabriceerd uit polyesterbeton, belastbaar tot en met belastingsklasse D 400 kN. Het kanaal voldoet aan de Europese Norm EN 1433. Het is een uniek product verkrijgbaar in breedten 100 en 200 mm. Het kanaal is beschikbaar in 2 kleuren (natuurkleur of antraciet) en is perfect te integreren in het straatbeeld. Het ontbreken van aparte, metalen roosters biedt belangrijke voordelen: geen loskomende delen, vandalismebestendig, geen roestvorming en geen diëlectrische overbrenging tussen 2 metalen mogelijk.


Het is een eenvoudig systeem met alle nodige toebehoren in het gamma. Toegangsluiken en zandvangers houden het geheel inspecteerbaar en onderhoudsvriendelijk. De sleuven, met het gekende dubbele sleufdesign, hebben een conische structuur, waardoor ze niet gaan verstoppen.
De installatietape is handig om te voorkomen dat er werfvuil in de kanalen komt tijdens de plaatsing. De gootelementen kunnen snel en perfect vloeistofdicht tegen elkaar gelegd worden. De uitsparing in de tand- en groefverbinding kan immers afgekit worden met een SF-voegmassa.

  Voordelen
Esthetische integratie in het straatbeeld.
Eenvoudig systeem.
Makkelijk inspecteerbaar.
Stabiel kanaal.
Kan vloeistofdicht afgekit worden.
Vandalismebestendig.
Geen kans op roestvorming.
Geen diëlectrische overbrenging.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen