Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Balkonafvoeren uit roestvrij staal > Model BA-DF
  MODEL BA-DF
Balkonafvoerput in inox (AISI 304) of roestvrij staal. Met een opstaande kraag (100 mm buitenafmeting) voor het inbrengen van de afvoerbuis van een hogergelegen balkon. Een rechte doorvoer biedt niet alleen een esthetisch aspect aan het gebouw, maar minimaliseert vooral het risico op lekkage. De uitloop van 150 mm is lang genoeg om meestal in één stuk (zonder verbindingen in de betonlaag) onder de betonplaat door te komen. Het rooster, dat omheen de afvoerpijp van het hogergelegen balkon bevestigd is, is hierdoor extra diefstal- en vandalismebestendig. Door zijn vorm, functioneert het rooster als filter. Een makkelijke reiniging is mogelijk omdat het rooster kan opgetild worden. Het lichaam zelf heeft een geringe hoogte van 20 mm, wat het inwerken ervan vergemakkelijkt.
Afmetingen bovenplaat: 132 x 206 mm. Tussen de bovenplaat en het inliggend rooster bevindt zich een omlopende opening van 4 mm. Deze opening is voorzien voor de inloop van het waterdichtingsmembraan. Dit model beschikt ook over een kleefflens, volledig in lijn met de nieuwste generatie waterdichtingen. Het aanbod BADF kent twee varianten, uitgaande van de gekozen vloerafwerking:

BA-DF-LOW
Dit model is bedoeld voor een specifieke toepassing van een waterdichte laag in combinatie met gegoten vloeren en een afwerking met verfvlokken. Het rooster bevindt zich op dezelfde hoogte als de kleefflens.

BA-DF-HIGH
Dit model is voor specifieke toepassing met een waterdichte laag en betegeling. De bovenzijde van het rooster bevindt zich 12 mm hoger dan de kleefflens, zo komt het op het niveau van de tegelvloer.

Afwerking: gebeitst en door onderdompeling gepassiveerd. Geborstelde afwerking (krasbestendigheid)


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen