Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Designgoten en lichtgoten > Fineline en Sideline
  FINELINE EN SIDELINE
Modieuze lijnafwatering zonder roosters!  

Aan de oppervlakte is enkel een fijne, discrete sleuf zichtbaar! De Fineline en Sideline opzetstukken, respectievelijk met sleuf centraal en aan de zijkant van het gootelement, zijn verkrijgbaar in verzinkt en roestvrij staal. Ze worden geplaatst op Multiline afvoergoten in diverse breedten en bieden zodoende ook alle voordelen. De kanalen en opzetstukken zijn in conformiteit met de Europese Norm EN 1433 ontwikkeld.

Dit sleufafwateringssysteem kan men omschrijven als de zwaardere uitvoering van de Homeline sleufafwatering, dat een begrip is in de wereld van de particuliere tuinen en terrassen. Marktpleinen, parkings en andere openbare ruimten worden voortaan modieus afgewaterd!

De vrije sleufhoogte van de Fineline en Sideline opzetstukken bedraagt standaard 105 mm en laat het inwerken van diverse verhardingstypes toe. Wij kunnen natuurlijk opzetstukken op maat produceren.

Door inspectieluiken te voorzien, blijft het geheel zeer onderhoudsvriendelijk. Deze kunnen opgevuld worden met dezelfde verharding als de omliggende bestrating, zo wordt het discrete karakter behouden. De binnenbreedte van de sleuf bedraagt standaard 1,2 cm met een omgeplooide sleufrand van 4 mm. Ze zijn genormeerd voor zwaardere wiellasten, belastingsklassen C 250 kN en D 400 kN.

  Voordelen
Discrete en efficiënte afwatering.
Vandalismebestendig.
Maatwerk is mogelijk.
Verschillende belastingsklassen mogelijk.
Uitgebreid, doch eenvoudig gamma.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Documentatie
Download hier:

Fineline en Sideline brochure

Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen