Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie > Vloerafvoerputten > EKO
  EKO GARAGE & GARDEN
Esthetiek en duurzaamheid hand in hand! 

De EKO klokputten uit inox worden reeds jaren gerespecteerd in de bouwwereld, waar ze gebruikt worden in terrassen, veranda's, garages en rond buitenzwembaden. Voor deze toepassingen geldt de matte uitvoering als standaard. De oppervlakten zijn geglasparelstraald om deze klokputten sterk kras- en vuilbestendig te maken. Vermits roestvrij staal een hard materiaal is en een glad oppervlak heeft, kunnen vuil en bacteriën zich niet aan de wanden vasthechten. De klokputten, hebben bovendien een bijzonder verzorgde afwerking, wat het esthetisch aspect bevordert.  


De EKO bodemaflopen zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 en zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van 10 x 10 cm tot 30 x 30 cm, in standaard of verlaagde uitvoering en met horizontale of verticale uitloop. De roosters liggen verschroefd. Met het meegeleverde sleuteltje is het rooster snel te verwijderen en krijgt men een eenvoudige toegang tot de kloksifon en de uitloop. De uitloopdiameter is op maat van de klokputgrootte vastgelegd.

  EKO ‘SANITAIR’
Laat u verleiden door het uitzicht! 

EKO diamant, een blinkend uitzicht en fijne sleuven slijpen onze diamanten!

Onder de noemer EKO diamant brengt Inox4Ever een gepolijste range klokputten uit inox met een klassevol, blinkend uitzicht en verfijnde sleuven. Het fluweel zacht en blootvoets te betreden oppervlak verheft ze tot ideaal voor afwatering in sanitaire ruimten.

De EKO diamant klokputten zijn beschikbaar in diverse afmetingen, 100 mm, 150 mm en 200 mm, met een respectievelijk debiet Q van 0,25, 0,40 en 0,60 liter per seconde. De uitloopdiameter is op maat van de klokputgrootte vastgelegd. De roosters liggen verschroefd. Met het meegeleverde sleuteltje is het rooster snel te verwijderen en krijgt men een eenvoudige toegang tot de kloksifon en de uitloop. 


EKO douche heeft weinig inbouwhoogte nodig!

De EKO douche heeft eenzelfde esthetische, hoogglansafwerking als de EKO diamant. Alleen is het lichaam met horizontale uitloop beperkt qua hoogte. Zo wordt dit product hoofdzakelijk gebruikt in bestaande doucheruimten, waar diepte winnen in een bestaande vloerplaat onmogelijk is. Geperforeerde gaatjes vormen vier cirkels, een eigentijds design dat bovendien een optimale afwatering garandeert. Vanwege de beperkte hoogte is in dit lichaam uitzonderlijk geen sifon aanwezig, de reukwering dient verder in de afvoerleiding te worden voorzien.


EKO ocean

Ontdek ook de EKO ocean met een uniek blinkend design dat iedereen kan bekoren! Deze inox vloerafvoerput met geperforeerd roosterdesign is verkrijgbaar in de afmetingen 100 mm, 150 mm en 200 mm, met een respectievelijk debiet Q van 0,25, 0,40 en 0,60 liter per seconde. De uitloopdiameter is op maat van de klokputgrootte vastgelegd.

Het verschroefde rooster is met het meegeleverde sleuteltje snel te verwijderen, zo krijgt men een eenvoudige toegang tot de kloksifon en de uitloop. Al zijn verstoppingen compleet uit den boze! De kleine perfogaatjes laten weinig of geen vuil door naar het huis van de afvoerput en de ondergrondse afvoerbuizen.

Downloads
EKO vloerafvoerputten pdf / 0.6 mb

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen