Ons bedrijf > In beeld > ACO op de Olympische Spelen 2016

 ACO OP DE OLYMPISCHE SPELEN 2016

 

Voor de elfde keer, sinds 1972 in München, zorgt ACO voor de afwateringsoplossingen tijdens de Olympische Spelen. Dit jaar is het niet anders, ook op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië, worden de stadions en de stadinfrastructuur uitgerust met ACO professionele afwateringssystemen.

De Olympische vlam werd aangestoken in het Maracanã stadion waar enkele honderden meters van de ACO polymeerbetonnen afvoerkanalen in het voorplein werden gelegd.


Op de Olympische Centers garanderen ACO kanalen de afwatering in de BMX Course en het Hockey Center gelegen in het Deodoro Complex en in het Tennis Center, dat in het Olympisch Park is gelegen. Zelfs buiten de sportstadions worden de ACO producten in belangrijke infrastructurele projecten gebruikt zoals in het Mauá Plein bij de Porto Maravilha ( "prachtige haven"), in het centrum van Rio de Janeiro; in de Galeão Airport op de airside en de parkeerplaatsen; de bus Transoeste en TransOlímpica, evenals de VLT rails voor de verbinding tussen West-, Centraal- en Zuid-deel van de stad Rio de Janeiro.

Het is een groot genoegen om actief deel te nemen aan de Olympische Spelen, in het bijzonder voor het jonge Braziliaanse ACO team, dat op 3 mei de nieuwe ACO fabriek heeft ingehuldigd en vanaf heden het Operations en Supply Center Zuid-Amerika vormt.

Alle ogen zijn vandaag op Rio gericht. ACO wenst alle deelnemende landen succes tijdens de Olympische Spelen.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Gebruikte producten
 Design- en lichtgoten

 ACO Sport

 Monolithische afvoergoten