Producten > Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen > Balkonafvoeren uit roestvrij staal > Model BA-E10
  MODEL BA-E10
Voor opvang van oppervlaktewater van kleinere balkons 


De BA-E10 afvoerput heeft een bovenvlak van 100 bij 100 mm en is door de geringe grootte zeer prijsgunstig. Het afvoerputje, dat zeer vaak gebruikt wordt op kleine balkons, behoudt alle kwalitatieve kenmerken die eigen zijn aan het inox materiaal. Inzake afwerking zijn deze afvoerputjes gebeitst door onderdompeling en gepassiveerd. Het zichtbare bovenvlak en het sleufrooster werden daarenboven geglasparelstraald om de krasbestendigheid te verbeteren. Een duurzame afwatering van het oppervlaktewater staat ook bij de BA-E10 afvoerput voorop!

De gebruikte inox plaatdikte bedraagt 2 mm voor het lichaam en 3 mm voor de vierkante bovenplaat waarin het rooster met eenzelfde plaatdikte en een diameter van 83 mm geïntegreerd ligt. Het rooster sluit niet perfect aan tegen de bovenplaat van het lichaam, 4 mm tussenruimte laat rondom een vloeistofdichte aansluiting van het waterdichtingsmembraan toe.

Het sleufrooster heeft 8 concentrische sleuven voor een efficiënte afwatering. Het rooster wordt met een vijs (inbusbout) aan het lichaam bevestigd om de vandalismebestendigheid te verzekeren.

Deze balkonafvoerput heeft, in tegenstelling tot de 2 andere standaard uitvoeringen, een waterslot. Eventuele geurhinder vanuit de riolering kan aldus perfect tegengegaan worden.

De uitloopbuis, met een diameter van 40 mm, laat fijne kernboringen toe die de stabiliteit van het balkon niet aantasten. Bovendien heeft ze een hoogte van 150 mm, plus nog eens de hoogte van het lichaam, om zodoende onder de betonplaat van het balkon uit te komen. Dit biedt een maximale veiligheid, er kunnen geen lekken ontstaan in de betonplaat door een slechte verbinding van afvoerput en afvoerbuis. De totale hoogte van de BA-E10 afvoerput bedraagt 198 mm. Een verankeringsvin zorgt voor de aarding.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen