Producten > Buitenomgeving, wegenbouw en publieke parkings > Designgoten en lichtgoten > Sideline Led
  SIDELINE LED
Lumineus afwateringsconcept, functioneel belastbaar 


Twee designelementen werden samengebracht in één lumineus concept van sleufafwatering met LED-verlichting. Het resultaat is verbluffend en functioneel belastbaar, equivalent aan de klasse D 400 kN, voor toepassingen op marktpleinen, in winkelstraten, rond kantoorgebouwen, ...

Aan de oppervlakte toont het Sideline opzetstuk uit verzinkt staal of inox een discrete sleuf die zorgt voor de wateropvang. Een LED-staafje van 3 cm ligt over de hele lengte vloeistofdicht en harmonieus in lijn geïntegreerd naast de sleuf.

Het excentrisch opzetstuk, met sleuf aan de zijkant, heeft een vrije inbouwhoogte van 10 cm en wordt geplaatst op een Multiline afvoergoot. Het V-profiel van deze afvoergoot staat garant voor een goede doorstroming.

Dit totaalconcept biedt allerhande voordelen om sfeer te creëren in publieke ruimtes, zones af te bakenen, kunstwerken te verlichten, ... De designoplossing verhoogt ook het veiligheidsgevoel in steden, parken en industriezones.

Sideline LED is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren: rood, geel, groen, blauw, koud wit, warm wit en een regenboog met wisselend kleurenpalet. De LED’s hebben een levensduur van ongeveer 100.000lichtgevende uren.

Alles is eenvoudig en vloestofdicht te monteren conform beschermingsklasse IP 68 (zeer hoge water- en stofdichtheid). 20 meter LED-staven kunnen op één transformator - veiligheidsspanning (24 V/DC) - aangesloten worden. De splitterkabels, die de transformator met de LED-staven verbinden, zijn zonlichtbestendig en worden via M8-sensorverbindingen gekoppeld. De aansluiting vraagt geen electricien.

  Voordelen
Decoratief lichtconcept met discrete sleufafwatering.
Verhoogt het veiligheidsgevoel en is vandalismebestendig.
Kwalitatieve, homogene lichtsterkte.
7 verschillende kleuren op maat van uw project.
Uitgebreid, doch eenvoudig gamma.
Kant en klaar aan te sluiten zonder electricien.

[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
In beeld
Afwatering en designverlichting in harmonie
Voor de architect
Download hier:
Lastenboekteksten
Technische tekeningen