Ons bedrijf > In beeld > Evolutie inloopdouche
  'EXCLUSIVE SHOWER'
Evolutie inloopdouche  

Douchegoten, dé nieuwe visuele aanpak!
Het woord douchegoot is nog niet opgenomen in het Van Dale woordenboek, maar is op korte termijn een begrip geworden in de badkamer. De architect, de aannemer en de particulier hebben de trendy betegelde inloopdouche en de voordelen naar onderhoud ontdekt.

ACO Passavant biedt een ongeziene service, kwaliteit en innovatie, producten ontwikkeld vanuit een jarenlange ervaring inzake afwatering in en rond gebouwen. Met onze nieuwe visuele aanpak willen we de waarden van onze douchegoten sterker in beeld brengen. Eyecatcher is de Top Showerline, die recent nog 2 internationaal gereputeerde awards mee naar huis mocht nemen!


Evolutie inloopdouche
Sinds de lancering van de douchegoot uit inox, zo'n 5 jaar terug, heeft ACO haar gamma laten evolueren en verbreed op vraag van de markt. Een constante communicatie met plaatsers en testfases in de eigen productiefaciliteiten stroomlijnen het aanbod: lichamen met vaste sifon uit inox of een draaibare sifon uit kunststof, modellen met een buitenkanting en een opstaande plint voor aansluiting van het waterkerend membraan onder muur- en vloertegels, … En dan spreken we nog niet over de uitbreiding van het aanbod designroosters tot zelfs afdekkingen uit glas en minerale grondstoffen met omlopende inloopsleuven. Met de Lightline LED-verlichting, die oplicht via aqua-sensoren van zodra er water in de douchegoot komt, zijn we nog steeds uniek in de markt.


De nieuwste aanwinst is de Top Showerline 'curved', de gebogen douchegoot, die als concept met de Glamü glaswand de gereputeerde red dot design award 2009 en de iF product design award 2009 in de wacht wist te slepen. Met dit product spelen we in op een trend waarbij moderne badkamers voorzien worden van epoxy- en acrylvloeren, een verfijnde vloerafwerking die haar origine kent in de industriële wereld.

Het oog wil ook wat ...
Een douchegoot is een afwerkingsproduct pur sang en dus lanceren wij een nieuwe corporate identiteit met prachtige ingewerkte foto’s en dit onder het mom van 'het oog wil ook wat' ... Met deze fotoreeks stappen we af van onze ietwat technisch gefocuste ACO aanpak. Wij nemen u mee in een wereld vol wellness en klasse. Ontdek ook onze hoekdouchegoten, onze vloerafvoeren met rond of vierkant designrooster en onze 'walk-in'-oplossing waarbij inox en exotisch hardhout het design bepalen.


[ Home | Producten | Service | Contact | Ons bedrijf | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO Passavant NV
 
Gebruikte producten
Top Showerline douchegoot